Kerätty yhteensä: {{dynamicProperties.raisedAmount | number:0}}

Lahjoittamalla tähän keräykseen autat vammaisia lapsia sekä perheitä, joissa on vammaisia perheenjäseniä. He elävät Omugon pakolaisleirillä Ugandassa.

Lahjoittamalla tähän keräykseen autat vammaisia lapsia sekä perheitä, joissa on vammaisia perheenjäseniä. He elävät Omugon pakolaisleirillä Ugandassa.

Vuonna 2017 perustettu Omugon pakolaisleiri sijaitsee Pohjois-Ugandan Länsi-Niilin alueella. Alueella asuu noin 34 000 eteläsudanilaista pakolaista ja määrä on jatkuvassa kasvussa. Eri tavoin vammaisia heistä on 2 000 ja heidän perheenjäseniään on noin 8 000.  

Pakolaisleireillä vammaiset lapset elävät usein ilman mahdollisuutta ihmisyyden perustarpeisiin. Vammainen lapsi ei välttämättä pääse peseytymään säännöllisesti eikä esimerkiksi voi käydä koulua, koska ei pääse koulupäivän aikana vessaan tai edes sisälle koulurakennukseen. Lapset, joiden perheenjäsen on vammainen joutuvat usein yhteisön syrjinnän kohteeksi. Nämä perheet elävät äärimmäisessä köyhyydessä, sillä lapsen vammaisella huoltajalla ei ole mahdollisuutta ansaita toimeentuloa. Suurella osalla heistä ei ole tarpeeksi ruokaa ja lapset kärsivät aliravitsemuksesta.

Sinun lahjoituksesi voi muuttaa näiden erittäin haavoittuvassa asemassa elävien perheiden elämän Omugossa. Sinä voit lahjoittaa vammaiselle lapselle mahdollisuuden puhtauteen, koulutukseen ja syrjimättömyyteen.

Tämän keräyksen lahjoitukset muuttuvat esteettömiksi vessoiksi ja koulurakennuksiksi, ruokaturvaksi, lastensuojeluksi sekä työ- ja ansaitsemismahdollisuuksiksi, joilla äärimmäisessä köyhyydessä elävä perhe saa toimeentuloa. 

Koulutamme vammaisille pakolaisille saippuan ja kenkien valmistusta. Lahjoitamme siemeniä ja hyötykasvien taimia. Lahjoituksilla nämä perheet voivat kasvattaa niistä kasveja myyntiin ja ravinnoksi omassa puutarhassaan. Lisäksi keräysvaroilla lahjoitetaan perheille kotieläimiä ja koulutetaan niiden hoitoa. Kotieläinten kuten kanojen ja vuohien myötä perheen ravitsemus paranee ja perhe saa lisätuloa maataloustuotteiden myynnistä.

Lahjoittajien tuella vähennämme elinkeinotoimintojen tukemisen kautta vammaisiin ihmisiin ja heidän perheisiinsä kohdistuvaa syrjintää.

Lahjoita ja katkaise köyhyyden kierre. Kiitos, että välität.

 

Arvostamme kaiken kokoisia lahjoituksia:

15 € -  Esteetön pääsy vessaan, koulurakennukseen tai vesipisteelle.

30 € - Kanan tai kalkkunan poikasista lapset saavat ravitsevaa ruokaa. Perhe saa toimeentuloa.

50 € - Perheet saavat siemeniä oman puutarhan perustamista varten sekä koulutusta kasvien viljelyyn ja säilytykseen.

126 € - Kolme vuohta perheelle sekä tukea ja koulutusta niiden hoitoon. Vuohista saa maitoa ja syntyneitä kilejä voi myydä.

500 € - Ammattikoulutusta 10 pakolaisleirin nuorelle.

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close