Sivustomme käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Valitse alla olevista keräyskohteista sinulle mieluisin ja aloita keräys

Suojele lapsia

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään ja turvalliseen elämään - ilman puutetta ja pelkoa. Tukemme tavoittaa haavoittuvimmat lapset myös maailman vaarallisimmissa paikoissa. Tämän keräyksen avulla suojelet kanssamme lapsia ja heidän oikeuksiaan. Aloita keräys jo tänään! Jos haluat, että keräyksesi tuotto lahjoitetaan tiettyyn kohteeseen tai rahalahjaksi kummilapsellesi, lähetä viesti: asiakaspalvelu@worldvision.fi

Auta lapsia Ukrainan kriisissä

Lapset kärsivät kriisin keskellä ja tarve hätäavulle on valtava. Avustustyömme on käynnissä Romaniassa, missä jaamme Ukrainasta pakeneville perheille hygieniapakkauksia ja lastenhoitotarvikkeita. Lisäksi annamme psykologista ensiapua. Olemme syvästi huolissamme erityisesti lapsista, jotka ovat joutuneet kokemaan järkyttäviä asioita sekä jättämään kotinsa ja koulunsa. Aloita keräys ja suojele lapsia Ukrainan kriisissä.

Estä tyttöjen silpominen

Joka 10. sekunti tytön sukuelimet silvotaan jossain päin maailmaa. Tämä tarkoittaa kolmea miljoonaa tyttöä vuosittain. Keräyksesi avulla teemme tärkeää työtä tyttöjen silpomisen lopettamiseksi. Järjestämme muun muassa vaihtoehtoisia väkivallattomia aikuistumisriittejä, koulutamme perinteisiä silpojia uusiin ammatteihin ja koulutamme perheitä, viranomaisia ja uskonnollisia johtajia silpomisen vaaroista ja tyttöjen oikeuksista.

Lähde vesilenkille

Puhdas vesi on elämän elinehto, mutta kaikkialla se ei ole itsestäänselvyys. Perusta oma vesilenkkikeräys ja värvää lenkkitiimisi keräämään rahaa puhtaan veden puolesta. Tämä keräys mahdollistaa puhtaan veden yhä useammalle lapselle. Paina "Lisätietoja" niin näet osallistumisohjeet.

Auta koulua slummissa

Nairobin slummissa sijaitseva Korogochon koulu tarjoaa kenialaisille orvoille ja vähävaraisille lapsille huolenpitoa, ruokaa ja mahdollisuuden toteuttaa unelmiaan. Tällä hetkellä koulua remontoidaan, sillä ennen koronapandemiaa koulun katto oli romahtamispisteessä. Oppilaat täytyi siirtää ahtaisiin parakkeihin opiskelemaan. Rakentaminen on käynnissä, mutta apua tarvitaan kiireisesti lisää. Keräyksellä tuet koulun kunnostusta!

Auta pakolaisleirin vammaisia lapsia

Pakolaisleireillä vammaiset lapset elävät usein ilman mahdollisuutta ihmisyyden perustarpeisiin. Tämän keräyksen lahjoitukset muuttuvat esteettömiksi vessoiksi ja koulurakennuksiksi, ruokaturvaksi, lastensuojeluksi sekä työ- ja ansaitsemismahdollisuuksiksi, joilla äärimmäisessä köyhyydessä elävä perhe saa toimeentuloa.

Suojele lapsia ilmastokriisissä

Ilmastokriisi vaikuttaa miljoonien lasten elämään jo nyt. Suojellaksemme lapsia, meidän on suojeltava myös ilmastoa. Tämä keräys muuttuu metsäksi, ympäristökasvatukseksi ja ympäristöystävällisiksi toimeentulokeinoiksi. Aloita keräys ilmaston ja lasten puolesta!