Sivustomme käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
Jaettu ilo on moninkertainen ilo

Perusta oma keräys ja auta lapsia

Toimi näin

1. Valitse keräyskohde

Valitse alla olevista keräyskohteista sinulle sopivin ja käynnistä keräyksesi. Sen jälkeen saat meiltä sähköpostia, jossa on käyttäjätunnuksesi ja lisäohjeita palvelun käyttöön. Se on helppoa ja nopeaa!

2. Levitä sanaa

Pyydä ystäviäsi osallistumaan ja lahjoittamaan sinulle tärkeään kohteeseen. Kerro heille keräyksestäsi esimerkiksi Facebookissa, sähköpostilla tai muilla tavoin.

3. Seuraa keräyssivulta kun apu moninkertaistuu

Ystäviesi lahjoitukset ja viestit ovat nähtävissä keräyssivullasi. Sivulta näet heti, miten apu ja ilo moninkertaistuu.

Valitse keräyskohde, esimerkiksi:

Suojele lapsia

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään ja turvalliseen elämään. Tukemalla työtämme suojelet kanssamme lapsia ja heidän oikeuksiaan. Aloita keräys, jolla suojelet lapsia. Jos haluat, että keräyksesi tuotto lahjoitetaan tiettyyn kohteeseen tai rahalahjaksi kummilapsellesi, lähetä viesti: asiakaspalvelu@worldvision.fi
Aloita keräys

Estä tyttöjen silpominen

Joka 10. sekunti tytön sukuelimet silvotaan jossain päin maailmaa. Tämä tarkoittaa kolmea miljoonaa tyttöä vuosittain. Keräyksesi avulla teemme tärkeää työtä tyttöjen silpomisen lopettamiseksi.
Aloita keräys

Lähde vesilenkille

Puhdas vesi on elämän elinehto, mutta kaikkialla se ei ole itsestäänselvyys. Perusta oma vesilenkkikeräys ja värvää lenkkitiimisi keräämään rahaa puhtaan veden puolesta. Tämä keräys mahdollistaa puhtaan veden yhä useammalle lapselle. Paina "Lisätietoja" niin näet osallistumisohjeet.
Lisätietoja

Keräyksemme lukuina

{{ collected_gift_amount_formatted }}

Kerätty yhteensä

{{ current_participant_number }}

Yksityishenkilöä on aloittanut keräyksen

{{ current_team_number }}

Tiimiä on aloittanut keräyksen

Suojele kanssamme lasten oikeuksia

Olemme yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. Suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan lähes sadassa maassa. Suomen World Vision tukee yhdessä lahjoittajiensa kanssa yli kahta miljoonaa ihmistä.

Vain yhdessä saamme aikaan muutoksia

Katso videolta, mitä saimme lahjoittajien tuen avulla aikaan koronapandemian keskellä vuonna 2020. Lahjoitukset muuttuivat mm. ruoka-avuksi, hygieniatarvikkeiksi ja etäopiskelumateriaaleiksi.

Suomen World Vision | Lautatarhankatu 6, 4.krs, 00580 Helsinki | p. 096 818 300, ark. klo 10–15, asiakaspalvelu@worldvision.fi | Lahjoita: FI32 8000 1570 7681 36 | Rahankeräyslupa: RA/2021/1328 (Poliisihallitus, 14.10.2021) ÅLR 2021/3576 (Ålands landskapsregering, 27.5.2021) | Y-tunnus: 0533334-9